Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

POSEBNO OPOZORILO: PREDSTAVITVE TEM DOKTORSKIH DISERTACIJ bodo do nadaljnjega potekale preko različnih orodij za spletne konference oz. komunikacijo

Skladno s programom doktorskega študija Bioznanosti mora študent do začetka poletnega semestra v 2. letniku študija prijaviti temo svoje doktorske disertacije ter jo nato predstaviti članom komisije za oceno primernosti teme. Z uspešno predstavitvijo temein pozitivno oceno primernosti teme, ki jo napiše komisija za spremljanje doktorskega študenta in odbir senat fakultete, študent dobi 5 KT, ki štejejo v kvoto kreditnih točk, ki jih mora pridobiti za napredovanje v 3. letnik študija.

Programski svet Bioznanosti je sprejel priporočilo, da naj študenti, vpisani v 2. letnik Bioznanosti v študijskem letu 2020/21, oddajo Vlogo za prijavo teme doktorske disertacije do sredine meseca januarja 2021.

Do oddaje svoje vloge za odobritev teme in naslova doktorske disertacije se mora doktorand udeležiti predstavitve vsaj treh tem doktorskih disertacij drugih doktorandov. Ob oddaji svoje Vloge priloži obrazec, s katerim izkaže udeležbo na predstavitvah tem. Zaradi trenutnih razmer se študent udeleži predstavitev preko povezav, ki jih bomo sproti objavljali. Po predstavitvi predsednik komisije s potrditvenim mailom potrdi, da ste sodelovali na predstavitvi. Primer Obrazca za udeležbo na virtualnih predstavitvah je objavljen TUKAJ.

Termini predstavitev tem doktorskih disertacij posameznih študentov so/bodo objavljeni v spodnji tabeli.

Ime in priimek študenta

Znanstveno področje

Naslov doktorske disertacije                                                               
Datum in lokacija predstavitve teme
Zala Jan bioinženiring v zdravstvu

Nastajanje in učinki celičnih veziklov v različnih bioloških sistemih in vivo in in vitro

predsednica komisije: prof. dr. Ksenija Kogej (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

torek, 15. junij ob 10.00 uri

povezava na predstavitev

Andrej Bašelj krajinska arhitektura

Razvoj metode za določitev obremenjenih površin in nosilne sposobnosti planinskih poti na primeru planinske poti s Pokljuke na Triglav

predsednica komisije: doc. dr. Nadja Penko Seidl (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

torek, 22. junij 2021 ob 16.00 uri v eni od risalnic na Odd. za krajinsko arhitekturo BF, Jamnikarjeva 101, Ljubljana

možno bo tudi sodelovanje preko MSTeams pratforme

Aleksandar Plavšić znanost o živalih

Uporaba naprednih optičnih metod v reprodukciji goveda

predsednik komisije: prof. dr. Uroš Petrovič (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.)

petek, 20. avgust 2021 ob 16.00 uri

povezava na predstavitev bo objavljena naknadno