Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.

Bioznanosti

interdisciplinarni doktorski študijski program

Razpis za mesto mladega raziskovalca na IJS

Razpis za dve doktorski štipendiji Janka Jamnika na KI

************************************

Mesto mladega raziskovalca na IJS: več informacij o razpisu najdete TUKAJ, razpisni pogoji in prijavni obrazci so objavljeni na: https://mr.ijs.si/
  Rok za oddajo prijave: 7. 5. 2024

- Dve doktorski štipendiji Janka Jamnika za perspektivno mlado raziskovalko ali raziskovalca s področja kemije in sorodnih ved:
Na razpis se lahko prijavijo kandidati (M/Ž), ki bodo do konca septembra leta 2024 zaključili študij VII/2. stopnje s področja kemije in sorodnih ved (npr. kemija, kemijska tehnologija, farmacija, fizika, matematika, biokemija, biotehnologija, biologija, mikrobiologija, molekularna biologija, materiali...) in se še nikoli niso vpisali na doktorski študij. Štipendija bo pokrivala plačo izbranega kandidata ali  kandidatke, stroške vpisnine na doktorski študij, obisk ene konference letno po njegovem oz. njenem izboru in stroške do polletnega izpopolnjevanja v tujini.

Izbrana/-i kandidata/-ki morata v roku za vpis izpolnjevati vse pogoje za vpis na doktorski študij v študijskem letu 2024/2025 na enem od doktorskih programov Univerze v Ljubljani.

Več podrobnosti najdete na tej povezavi.
Rok za oddajo prijave: 31. 5. 2024